Rólunk - Fókusz Optika

Rólunk

   

A Fókusz Optika több évtizedes múlttal rendelkező Látszerész Szaküzlet. Fehérgyarmat belvárosában működő családi vállalkozás 1994 tavaszától áll a lakosság rendelkezésére egyre bővülő szolgáltatásaival.

Üzletünkben szemész szakorvos rendel heti 1 alkalommal. Komplett szemészeti vizsgálatot, szemüveg felírást, szürkehályog,és zöldhályog szűrést) (szemnyomásmérést) , időskori látásromlást, gyerekek látóélesség vizsgálatát, kontaktlencse illesztést, betanítást, és visszatérő kontaktlencse viselők ellenőrzését, képernyő előtti munkavégzés miatt kialakuló látásromlás vizsgálatát végezzük.

A Fókusz Optikában szakképzett látszerészek dolgoznak,folyamatos képzésüknek köszönhetően, igyekeznek a legjobb tudásuk szerint kiválasztani az új szemüvegkeretet, és a hozzá tartozó szemüveglencséket.

A szemüveglencse becsiszolása a szemüvegkeretbe 1994 óta az optikában található műhelyünkben készülnek el, egy látszerész és egy látszerészmester segítségével.

Üzletünkben a legmodernebb JAPÁN technológiával rendelkező gépparkunkkal készítjük el a precíz ,és pontos szemüvegeket, HOYA VIP partnerként, a legjobb minőségű szemüveglencsék felhasználásával.

Készítünk progresszív (multifokális), bifokális, beltéri munkaszemüveget, egyfókuszú, dioptriás napszemüveget, speciális egyénre szabott szemüveget.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu

Utolsó frissítés ideje: 2024-04-24 13:54:34

Oldal látogatottság: 44963